Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bespoštedan sukob najveće zvijezde i trenera
Povratak na članak

Sir Alex tjera Rooneya, Real bi platio 56 milijuna eura

– Dajte mi da odem, molim vas. Prodajte me u siječnju – navodno je rekao Rooney.

Komentari 3

Avatar Idler 3
Idler 3
12:11 19.10.2010.

Ferguson je svih ovih godina uspijevao držati ManU pri vrhu, osvojio je brdo trofeja, a igrača se odricao onog trenutka kada bi počeli gubiti motivaciju. Jednostavno je jako teško igrati iz sezone u sezonu toliki broj velikih utakmica, na visokoj razini iz uz toliki pritisak. Čovjek se zasiti i to je to.

VL
RE
reddevil1986
14:34 19.10.2010.

\"Teško da se takva ponuda može odbiti jer engleskom napadaču ugovor istječe sljedeće godine.\" E opet krivo! Ugovor mu istice 2012.

VL
ST
Starbuck
18:01 19.10.2010.

iako je imao nekih promasaja u vezi dovodjenja igraca, nikad nije pogrijesio kad je prodavao ili pustao igrace. sir alexu kapa do poda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.