Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVIO SE

Sir Alex Ferguson otpušten je iz bolnice

Alex Ferguson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
02.06.2018.
u 21:29

Ferguson je 5. svibnja doživio moždani udar te je hitno prebačen u bolnicu i operiran.

Prema pisanju engleskih medija, Manchester United primio je dobru vijest – najtrofejniji trener britanskog nogometa u povijesti Sir Alex Ferguson pušten iz bolnice na kućnu njegu.

Naime, Ferguson je 5. svibnja doživio moždani udar te je hitno prebačen u bolnicu i operiran. Liječnici su odmah rekli da su optimistični i da će se vrlo vjerojatno oporaviti. I bili su u pravu.

Sir Alex Ferguson na klupi Manchester Uniteda proveo je 27 godina, osvojio je 13 naslova engleskog prvaka i dva puta Ligu prvaka.

Ključne riječi

Komentara 3

I0
ivica_01
13:07 03.06.2018.

živio škote

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
21:46 02.06.2018.

Sir Alex Ferguson otpušten je iz bolnice a osuđeni ratni zločinci i idoli balkanske domoljubne horde su otpusteni sa haškog robijaškog križnog puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije