Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJSTVO Zadar slavio protiv Hajduka nakon pet godina

Sinovčić: Želio sam ovu pobjedu više nego protiv Dinama

Foto: Dino Stanin
import
26.10.2008.
u 19:03

Stisnutih šaka dočekao je pobjedu nad Hajdukom glavni čovjek Zadra Reno Sinovčić.

- Još prije utakmice rekao sam da ćemo ih pobijediti. Želio sam taj trijumf više nego nad Dinamom. I sve to zbog Gorana Vučevića, koji se nije pokazao kao čovjek - govorio je Sinovčić nakon utakmice, ne želeći obrazlagati svoju izjavu.

Odavno je poznato da je Sinovčić ljut na Vučevića zbog statusa Jurice Buljata, Sinovčićeva igrača pod ugovorom s Hajdukom. Sinovčić smatra da Vučević nije Buljatu dao pravu prigodu igrati. A prije sezone Buljata je Sinovčić želio vratiti u Zadar, no Hajdukov, sada već bivši trener uvjeravao ga je da će mladi stoper dobiti svoju prigodu.

Veliko je bilo slavlje Zadrana koje je ostalo u sjeni zbog Vučevićeva odlaska. Vučević je na klupi Hajduka proveo pet mjeseci, a Zadar je pobjedu nad Hajdukom čekao deset godina.

Zadarski uspon počeo je od dolaska Ivice Datkovića na klupu.

- Znali smo kako se trebamo sučeliti Hajduku, koji ima problema i nije izgledao kako treba. Čekali smo svoju prigodu i iskoristili je. Moji igrači su odigrali muški, nije bilo lako dići ih psihički. Zadar ima kvalitetnu momčad i naša pobjeda nije plod slučajnosti. Trebala nam je ova pobjeda, vratilo nam se to što smo odigrali agresivno - kazao je Zadrov trener Ivica Datković, koji je izvijestio da je Tomasov u 29. minuti, nakon starta Pandže, zaradio napuknuće rebra te je otišao na pregled u bolnicu.

A Hajdukove igrače iz Zadra su njihovi navijači ispratili uzvicima: “Sramite se”, “Vratite nam dionice”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije