Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak u poljudu

Sinovčić: Subašić i Tomasov neće produžiti ugovore

\'09.01.2009., Zadar - 1. HNL, dvoransko prvenstvo Hrvatske, dvorana Kresimir Cosic. NK Osijek i NK Varteks. Danijel Subasic, Marin Tomasov i Reno Sinovcic. Photo: Filip Brala/24sata\'
Pixsell
28.11.2011.
u 20:42

- S Hajdukom moram svesti račune na nulu, pa ćemo dalje razgovarati - jasan je Sinovčić.

Danijel Subašić i Marin Tomasov ipak neće potpisati novi ugovor s Hajdukom. Njihov zastupnik Reno Sinovčić, kako je i najavio, u ponedjeljak ujutro pohodio je Poljud, pregovarao s vodstvom Hajduka, koje je predvodio Hrvoje Maleš, ali nikakav dogovor nije postignut. Istina, Sinovčić još uvijek drži otvorena vrata.

- Sve će se znati u nedjelju – kazao je Sinovčić. Tada će Hajduk ugostiti Zadar, bit će to prigoda da Maleš i Sinovčić ponovno sjednu za stol.

- Nisam za produženje ugovora, bolje da se Tomasov i Subašić ove zime raziđu s Hajdukom, tako se klub prema njima i postavlja. Oni su među vodećim igračima po zaslugama, ali tu nisu po primanjima – kazao je Sinovčić.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u utorak<<

Komentara 14

KU
kurare
21:06 28.11.2011.

Nema nogometa u situaciji kad razni \"dovučeni administrativci\" ustoličeni u predsjedničkim foteljama, a nesposobni, postaju meritorni za rasturanje momčadi. Na žalost, oni osim ambicije i EGA nemaju niti jednu mrvu sposobnosti za mjesto koje zauzimaju. hajduk će ostati bez Subašićaa i Tomasova, ostao je u ovih pola godine bez cijele momčadi, ali to u krajnjoj liniji nije važno jer: \" Ostat će mu Maleš sa svojim uvojcima\"..... Bio jednom jedan Hajduk, a iza njega ostala četa Vlaja i \"biblioteka svinjarija\"....................

Avatar Idler 3
Idler 3
21:22 28.11.2011.

Evo još jednog \"zaslužnog\" kao i Mamić >;-((

DE
deni88
21:27 28.11.2011.

tomasova u dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije