Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U21 REPREZENTACIJA

Sinoć gledali Ligu prvaka, a danas na misi u Međugorju

\'sport...medjugorje...28.05.2011...sport centar medjugorje, hrvatska mlada nogometna reprezentacija, pripreme za utakmicu s gruzijom...izbornik ivo susak foto: zoran grizelj vecernji list\'
Zoran Grizelj
29.05.2011.
u 09:09

Mladi reprezentativci pripremaju se u Međugorju. Izbornik Šušak dobro poznaje gruzijski nogomet i nada se pobjedi.

Mlada reprezentacija Hrvatske za susret s Gruzijom priprema se u Međugorju. Bazi koju su odavno prepoznali i brojni klubovi iz HNL-a. Mladi "vatreni" u Međugorju su od četvrtka i pod vodstvom Ive Šuška treniraju dva puta na dan. Zanimljivo, jučerašnji popodnevni trening odradili su ranije kako bi mogli zajedno gledati finale Lige prvaka. Gledati i maštati da jednoga dana i oni u njemu zaigraju.

– Igrački smo se dobro ekipirali, još očekujemo četiri igrača. Lendrića, koji je jučer odigrao zadnju utakmicu za Zrinjski, zatim Kelića, koji igra za Liberec, malog Ninčevića, koji igra utakmicu u nizozemskoj ligi, i Ozobića, koji igra za Spartak iz Moskve. On će nam se pridružiti tijekom sutrašnjeg dana tako da ćemo biti ekipirani – kazao je Šušak, koji je zadovoljan obavljenim priprema, a s obzirom na to da poznaje gruzijski nogomet, nadaju se plijenu.

– Tri boda na startu velika su kao kuća. Ja poznajem gruzijski nogomet, znam da neće biti lako, ali vjerujem u ove momke i uvjeren sam da će start biti dobar, što bi bio veliki zamah za nastavak kvalifikacija. Skupina je zaista teška jer tu su osim Gruzijaca i Španjolci te Švicarci, a ne smijemo zaboraviti ni Estoniju, koja i te kako zna iznenaditi na domaćem terenu. Uvjeren sam da ćemo imati dobar rezultat u kvalifikacijama – kazao je Šušak, čiji reprezentativci danas imaju slobodno prijepodne, a većina će ga iskoristiti za odlazak na misu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije