Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez posla

Siniša Mihajlović više nije trener Milana, 'smijenio' ga Mandžukić

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/PIXSELL
12.04.2016.
u 11:54

Momčad će do kraja sezone voditi Cristian Brocchi, bivši igrač kluba, a ovo će mu biti prvi trenerski posao.

Siniša Mihajlović više nije trener Milana, objavio je jutros talijanski klub na svojim web stranicama. Čini se kako je poraz od Juventusa na domaćem terenu u subotu navečer bila kap koja je prelila čašu. Rossoneri su poveli preko Alexa, ali čini se kako su golovi Mandžukića i Pogbe ostavili Mihajlovića bez posla. 

Milan za pobjedu u prvenstvu ne zna od 17. veljače kada su s minimalnih 1:0 svladali Torino na San Siru pa je sudbina srpskog trenera na klupi Rossonera posljednjih tjedana bila upitna. 

Momčad će do kraja sezone voditi Cristian Brocchi, bivši igrač kluba, a ovo će mu biti prvi trenerski posao. Čini se kako je Mihajlović još sinoć znao što ga čeka pa je na Twitteru napisao: 

- Hvala za svu ljubav. Bila mi je čast.

Bivši izbornik reprezentacije Srbije klupu Milana je preuzeo u lipnju prošle godine, a momčad ostavlja na šestom mjestu i sedam bodova daleko od Europe. No, uspio ih je dovesti do finala Talijanskog kupa gdje će 21. svibnja igrati protiv Juventusa. 

>> Mateo Kovačić bi mogao na posudbu u Milan

Komentara 7

KK
kkCz
17:52 12.04.2016.

....taj kome se smejete,bio je prvak Evrope i sveta sa velikom Crvenom Zvezdom i bio jedan od najboljih igraca u svoje vreme,znam da boli,ali j.bg.

PI
pinichi
16:24 12.04.2016.

He,he. Naći će Siniša novi posao. Čujem zovu ga Beli orlovi iz Kanade za trenera.

MU
munjaaa
09:39 13.04.2016.

Kome je dobar neka ga kući vodi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije