Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Siniša Mihajlović pobijedio opaku bolest

Siniša Mihajlović
Foto: GIANNI SCHICCHI/IPA/PIXSELL
1/4
14.04.2020.
u 07:48

Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana. Hvala Bogu, leukemija je kao ostala iza njega - rekao je Julio Ricardo Cruz

Siniša Mihajlović (51), trener Bologne i bivši srpski reprezentativac, lani je otkrio javnosti kako boluje od akutne leukemije.

Borba protiv teške bolesti trajala je godinu dana, a bivši suigrač u Interu Julio Ricardo Cruz tvrdi kako je Siniša pobijedio leukemiju, prenosi Kurir.

- Siniša nije čovjek, on je zvijer - izjavio je Julio Ricardo Cruz.

Njih dvojica bili su dvije godine suigrači u milanskom klubu, a onda je još godinu dana Mihajlović, kao asistent Roberta Mancinija, bio trener Argentincu.

- Nazvao sam ga prije nekoliko tjedana. Hvala Bogu, leukemija je kao ostala iza njega. Naše su obitelj vrlo bliske, pa se naše supruge često čuju telefonom - rekao je Julio Ricardo Cruz za Corriere della Seru.

Iako još nema službene potvrde, Cruzove riječi bude nadu da je Siniša Mihajlović pobijedio opaku bolest.

Lani je na jednoj konferenciji za medije otkrio i kako mu je otac preminuo od raka. 

- Moj je otac umro od raka, pa se uvijek redovito testiram. Da nismo izvršili ove testove, ne bih vidio nikakve simptome godinu dana - kazao je Mihajlović.

Srpski trener trenutačno je u Rimu, gdje je došao iz Bologne. Liječnici su mu savjetovali da se u vrijeme pandemije koronavirusa skloni iz Bologne. 

Mihajlović je karijeru započeo u Borovu, nakon čega je nosio dresove Vojvodine i Crvene zvezde. Iz Beograda se zaputio i Italiju, najprije Romu, a najzapaženije igrače dane je ostvario u Sampdoriji i Laziju. Pred kraj karijere je nosio dres Intera.

Također, bio je član i generacije koja je na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu 1987. osvojila naslov prvaka za Jugoslaviju.

Od hrvatskih igrača tada su igrali Davor Šuker, Zvonimir Boban, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Igor Štimac, Dubravko Pavličić na čelu s izbornikom Mirkom Jozićem. 

U trenerskoj karijeri je od 2008. godine do danas vodio niz talijanskih klubova, a kao izbornik je vodio reprezentaciju Srbije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Forte
Forte
09:15 14.04.2020.

Ipak je pomogao odlazak u Medjugorje

CR
croban1111
09:45 14.04.2020.

Neka je i iz Italije kad se spominje srpija.

Avatar TamiFlu
TamiFlu
08:43 14.04.2020.

Prelomna BECT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije