Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi pišu o tome

Siniša Mihajlović napravio nešto prvi puta viđeno u talijanskom nogometu!

Sampdoria
Screenshot
06.01.2015.
u 11:24

Momčad Siniše Mihajlovića utakmicu je započela u nikad viđenoj formaciji 0-0-10, gdje su svi osim vratara stajali u liniji prilikom izvođenja početnog udarca

Nogometaši Lazija sinoć su u sklopu 17. kola talijanskog prvenstva pobijedili Sampdoriju sa 3:0, a osim po visokoj pobjedi Rimljana, utakmica će ostati upamćena i po nesvakidašnjem potezu gostiju.

Momčad Siniše Mihajlovića utakmicu je započela u nikad viđenoj formaciji 0-0-10, gdje su svi osim vratara stajali u liniji prilikom izvođenja početnog udarca. Bio je to unaprijed osmišljen trik koji je trebao zbuniti igrače Lazija, ali ništa konkretno nije se izrodilo iz toga.

No, igrači Sampdorije barem su uspjeli postići da cijela Europa piše o njima..

>>Mihajlović: Vratit ću se na klupu reprezentacije Srbije

Komentara 34

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:01 06.01.2015.

Kakva glupost neviđena... To je formacija za start atletske utrke na kratkim prugama, a ne za nogomet...

Avatar nula
nula
11:31 06.01.2015.

haha , zato su i primili tri komada jer su im ove budalastine vaznije od nogometa

SC
Southern Comfort
15:03 06.01.2015.

Ovo je vec godinama pocetna formacija koju u talijanskom nogometu koristi Zdenek Zeman, no kada novinar nije upucen onda dolazi do ovakvih smijesnih naslova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije