Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Siniša Mihajlović dočekan uz ovacije, Milan mu pokvario povratak na klupu

Siniša Mihajlović
Foto: Reuters/Pixsell
08.12.2019.
u 23:10

Ante Rebić nije nastupio za goste

U posljednjem susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Bolognu sa 3:2 i tek drugi put ove sezone spojio dvije pobjede u Serie A.

Prvi put Rossonerima je to uspjelo koncem kolovoza i početkom rujna kada su slavili protiv Brescije i Verone sa po 1:0, a sada su dobili Parmu (1:0) i Bolognu.

Gosti su poveli u 15. minuti golom poljskog napadača Krzysztofa Piateka koji je realizirao kazneni udarac koji je sam izborio. Na 2:0 je povisio Theo Hernandez u 32. minuti, a isti je igrač osam minuta kasnije zatresao vlastitu mrežu vrativši nadu domaćinu.

Međutim, Milan je već u prvoj minuti nastavka povisio na 3:1, a pogodak je postigao Giacomo Bonaventura. Bologna je u 84. smanjila golom Nicole Sansonea iz kaznenog udarca, ali do kraja susreta nije uspjela izboriti remi. 

Ante Rebić nije nastupio za goste, dok je Bolognu vodio Siniša Mihajlović koji se vratio na klupu i to protiv kluba koji je vodio prije četiri godine. 

Podsjetimo, srpski stručnjak prošao je transplantaciju koštane srži i zbog toga je izbivao neko vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
01:00 09.12.2019.

Legenda!

Avatar arba_arba
arba_arba
13:31 09.12.2019.

Zeljkov prijatelj iz ranih i ratnih 90ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije