Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljen Zagrebom

Sin NBA legende: Volio bih igrati za Hrvatsku, učinio bih svoju obitelj ponosnom

David Stockton
Foto: KK Cedevita
24.08.2016.
u 12:15

- Ovdje je fantastično. Ovo je sjajna država. Nikad nisam bio ovdje. Grad je sjajan, suigrači su sjajni, a klub je vrhunski

Košarkaši Cedevite pripremaju se za novu sezonu, na atletskom stadionu Mladost odrađuju treninge, a njihove linije podebljale su neka nova lica, 25-godišnji razigravač David Stockton jedno je od njih. On je u karijeri upisao tri nastupa u NBA ligi igrajući vrlo kratko za Sacramento Kingse, iako se u najjačoj ligi svijeta nije uspio nametnuti, svoje mjesto pokušat će pronaći u Zagrebu.

- Ovdje je fantastično. Ovo je sjajna država. Nikad nisam bio ovdje. Grad je sjajan, suigrači su sjajni, a klub je vrhunski - priča David u intervjuu za službene stranice kluba.

Ima Stockton hrvatske korijene, nije isključeno da dobije i državljanstvo, a mogao bi zaigrati i za reprezentaciju.

- Volio bih igrati za Hrvatsku. Učinio bih svoju obitelj ponosnom. Prema onome što sam vidio, Hrvatska ima odličnu momčad. Mislim da su pred tom reprezentacijom velike stvari i volio bih biti dio toga.

David je sin Johna Stocktona, najboljeg asistenta u povijesti NBA lige, u Zagrebu je trenutno sam, ali pridružit će mu se žena i sin. Iako je ovdje nekoliko dana, s Cedevitom ima velike planove.

- Svaki put kad izađeš na teren želiš pobijediti u utakmici. Želimo ove sezone osvojiti Eurokup, ABA ligu i Prvenstvo Hrvatske - priča Stockton.

Duje Dukan potpisao na tri godine za hrvatskog prvaka Cedevitu

Ključne riječi

Komentara 6

MA
maladaK
13:32 24.08.2016.

gledat ću te ove sezone, ako si dobar, zašto ne, dobrodošao!!!

Avatar links
links
15:35 24.08.2016.

Ako moze prevesti loptu ima velike sanse jer nasi veeeliki strucnjaci 20 godina nisu proizveli playa!!!!

BE
bego1
15:06 24.08.2016.

Nizak je i sitan ali ima dobar pregled igre, a na toj smo poziciji deficitarni u Hrvatskoj. Dečko ima i hrvatske korijene pa stoga samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije