Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TO BEZ BIH

Šimuniću u jednom danu stigla podrška od 10.000 ljudi

Josip Šimunić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
Autor
Ante Buškulić
19.01.2014.
u 08:31

I sve to bez ‘glasova’ iz BiH jer iz te se države stranica nije mogla otvoriti pa je za njih otvorena ista takva samo s domenom .de, te se očekuje da će do ponedjeljka peticija imati 30.000 potpisa.

Peticija za Josipa Šimunića, koja se prikuplja na stranici www.za-dom.eu, koju je otvorio igračev odvjetnik Davor Prtenjača, prvi je dan prikupila 10.000 potpisa.

I to bez ‘glasova’ iz BiH jer, kako objašnjava Prtenjača, iz te se države stranica nije mogla otvoriti pa je za njih otvorena ista takva samo s domenom .de, te se očekuje da će do ponedjeljka peticija imati 30.000 potpisa.

Ona će biti priložena žalbi na Fifinu suspenziju od deset utakmica, zbog koje Dinamov branič ne smije igrati na SP-u.

U Fifinom obrazloženju kazne stoji samo da je skandiranjem “Za dom” Šimunić “uvrijedio dignitet grupe osoba kroz diskriminacijske riječi u odnosu na, među ostalim, rasu, vjeru ili porijeklo”. Tu će tezu njegov odvjetnik pokušati pobiti.

>> Odvjetnik Prtenjača pokrenuo web-stranicu za podršku Šimuniću

Komentara 61

AB
abendblatt
10:23 19.01.2014.

Joe Simunic, moju podrsku sigurno imas.

Avatar mijan
mijan
09:21 19.01.2014.

Ovolika podrska govori za sebe ! Puna podrska !

SI
simob
09:15 19.01.2014.

Trebalo bi kazniti ministra sporta jer on je to sve zakuhao a ne Šimunića koji je uvijek spreman za dom da igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije