Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranica podrške

Šimunića na Facebooku podržalo više od 25 tisuća ljudi

Josip Šimunić
Foto: Screenshot
20.11.2013.
u 19:45

"Poštovani, prije svega želimo vam objasniti da iza ove stranice ne stoji Josip Šimunić ni bilo tko od njemu bliskih ljudi"

Josip Šimunić priča je dana. Njegovo jučerašnje skandiranje "za dom spremni" izazvalo je pravu buru. O tome pišu svi mediji, raspravlja se u Saboru, na forumima, piše u stranim zemljama...

Sve to došlo je i do Facebooka. Na popularnoj društvenoj mreži otvorena je stranica pod nazivom "Potpora Josipu Šimuniću", a već u prva četiri sata ima više od 25 tisuća sljedbenika.

"Poštovani, prije svega želimo vam objasniti da iza ove stranice ne stoji Josip Šimunić ni bilo tko od njemu bliskih ljudi. Stranica je napravljena u znak podrške Josipu Šimuniću zbog skandiranja "u boj, u boj, za narod svoj" i "za dom spremni", piše na spomenutoj stranici.

>>Srbi osuđuju Šimunića: Izbacite ga sa SP-a!

>>Oglasio se i Šimunić: 'Vodila me isključivo ljubav prema narodu i domovini'

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar robelec
robelec
20:42 20.11.2013.

Do ponoći 50,000 sljedbenika!

VR
vrbaZG
21:36 20.11.2013.

Hrvoje, ažuriraj stranicu, prešlo je 45000!!!

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
22:53 20.11.2013.

55000 :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije