Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hertha

Šimunić: Razočarali su me zvižduci u Berlinu

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
01.03.2010.
u 21:47

Hrvatski reprezentativac Josip Šimunić priznao je u razgovoru za Der Tagesspiegel da mu je žao zbog trenutačne pozicije na ljestvici njegova bivšeg kluba Herthe.

Šimunić je prošlog ljeta napustio Herthu i preselio se u Hoffenheim, a u subotu je prvi puta nakon tog transfera zaigrao na Olimpijskom stadionu u Berlinu protiv dojučerašnjih suigrača. Hoffenheim je pobijedio s 2-0, a strijelci su bili Demba Ba u 35. minuti i Vedad Ibišević u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Šimunića su njemački novinari etiketirali kao najboljeg igrača svoje momčadi…

- Svaka utakmica u Bundesligi je posebna, a za mene je ova protiv Herthe u Berlinu, logično, bila još više posebna. Odigrali smo jako dobro, pokazali sve ono što je potrebno za uspjeh – momčadski duh, puno trke i želju za pobjedom. Do prvog gola imali smo određenih problema, ali nakon toga je utakmica postala vrlo teška za Herthu – analizirao je 32-godišnji hrvatski branič.

Da li su vas zasmetali zvižduci Herthinih navijača upućeni vama?

- To je tako u nogometu. Igrao sam devet i pol godina u Herthi, možete i sami pretpostaviti da sam malo razočaran zbog toga. No, kao profesionalac se morate znati nositi i s takvim situacijama.

Hertha je posljednja na ljestvici sa samo 15 bodova. Možda im je ovo bio odlučujući udarac u borbi za ostanak…

- Možda. Bilo bi šteta da Hertha ispadne u drugu ligu. Duboko u sebi ih žalim zbog trenutne situacije.

Što bi Hertha trebala napraviti da ipak sačuva prvoligaški status?

- Početi pobjeđivati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije