Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJENČANJE U VRIJEME SP-a

Šimunić odredio termin vjenčanja za vrijeme SP-a

Josip Šimunić
Antonio Bronić
13.10.2009.
u 18:54

Suspendirani hrvatski reprezentativac Josip Šimunić dogovorio je svadbu za 26. lipnja sljedeće godine, na dan kada će se igrati osmina finala Svjetskog prvenstva.

Ništa čudno što se Joe ženi, no svadbu je, zanimljivo, dogovorio prije nego što je postalo izgledno da Hrvatska neće na SP, što znači da ni sam nije vjerovao da će kockasti otići u Južnoafričku Republiku.

Šimunić je, navodno, rekao da je termin vjenčanja dogovorio samo okvirno, te da bi ga lako pomaknuo.

Komentara 7

M2
maestro-25
19:21 13.10.2009.

Pustite covjeka na miru. Zar mu se stvarno toliko duboko morate motati u privatnost? Da kojem slucajem igramo na SP, siguran sam da bi mu u nogometu bio prioritet. Nadam se da ce nam Simunic jos mnogo pomoci u repki.

DH
dalibor.hren
19:56 13.10.2009.

Na vjenčanju će valjda biti trijezan

SP
spancro
21:32 13.10.2009.

zbilj smo mi hrvati pokvareni narod ili vecina nasa . jo je bio uvjek super igrac a vi pisete ovake gluposti ja mu zelim sve najbolje ipuno mu hvala za sve lipe momente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije