Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za Lausannu

Šimunić će na sud zvati i neke hrvatske ministre

Josip Šimunić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Autor
Ante Buškulić
29.03.2014.
u 09:00

Braća Prtenjača, koji zastupaju Joea, pohvalili su se da će biti pojačani jednim švicarskim odvjetnikom koji je dobivao sporove na CAS-u, te da će na suđenje biti pozvani i neki poznati svjedoci, među kojima i neki hrvatski ministri!

Odvjetnički tim Josipa Šimunića početkom tjedna trebao bi uputiti Sportskom sudu (CAS) u Lausanni žalbu na Fifinu presudu i zahtjev da se odgodi stupanje na snagu suspenzije do okončanja postupka.

Braća Prtenjača, koji zastupaju Joea, pohvalili su se da će biti pojačani jednim švicarskim odvjetnikom koji je dobivao sporove na CAS-u. 

Navode i da će na suđenje biti pozvani i neki poznati svjedoci, među kojima i neki hrvatski ministri!

>> Slučaj Šimunić: 'Fifa je žrtva velikosrpskih lobista i politike'

>> Fifa odbacila žalbu, Josipu Šimuniću ostaje kazna od deset utakmica neigranja!

Komentara 82

ĆA
ćaćaća
14:33 29.03.2014.

kad šimunić bude igrao u brazilu fešta će biti kao za doče hr generala na trgu..a isti ovi koji su pljuvali generale sad pljuju i šimunića..ali ko se zadnji smije najslađe se smije :))))

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:46 29.03.2014.

Josipe uz tebe sam..Puno zdravlja i sreće u životu....

ĆA
ćaćaća
14:27 29.03.2014.

dejavu..tvoja repka je nešto istočnije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije