Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA Hoffenheim potvrđuje sjajnu formu

Šimunić asistent, Rakitić dojmljiv!

22.11.2008.
u 18:07

Hoffenheim, definitivnu senzaciju ovogodišnjeg prvenstva Njemačke svi moraju jako dobro shvatiti. Nova odlična igra i pobjeda protiv Kölna vratila je novog prvoligaša na sam vrh, jer je Bayer iz Leverkusena, čiji je kondicijski trener naš Zvonko Komes neočekivano kleknuo pred Arminijom.

Ibiševićev 16 gol
Ćirin sin, Vehad Ibišević postigao je dva pogotka, pa je tako sada u 14 nastupa upisao 16 pogodaka. Taj BiH reprezentativac doista igra u velikoj golgeterskoj formi. Bayern, koji nakon krize početkom sezone postaje sve konkretniji, sve ozbiljniji i 4:1 kontra Cottbusa potvrda je da će najveći njemački klub ipak biti i glavni favorit za naslov.

Nakon posrtanja apotekara, Bayern je stigao na 28 bodova, samo tri manje od lidera Hoffenheima. Ivan Rakitić, hrvatski reprezentativac koji je ove jeseni malo igrao, više je sjedio na klupi, jučer je odigrao vrlo dobru utakmicu u 4:1 pobjedi Schalkea 04 kontra Borussije M. Josip Šimunić i njegova Hertha ušli su u dobru formu. Nakon što su prošlog tjedna srušili “naš” HSV, u subotu su slavili u gostima kod Bochuma.

Olić i Petrić počinju
Hrvatski reprezentativac bio je asistent za prvi pogodak Berlinčana. Pri kraju dvoboja dobio je i žuti karton, no on je još jednom potvrdio klasu, nakon što je najavio da bi mogao karijeru završiti u Herthi. U posljednje četiri utakmice u Hamburgu Werder je tri puta slavio, jednom je odigran remi. HSV je danas u boljoj formi, Olić i Petrić će od prve minute danas prijetiti vrataru Wiseu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije