Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratar Domžala

Simpatični vratar dovršio nastup u Milijunašu, evo koliko je na kraju osvojio

Miha Tetičkovič
Foto: Screenshot
15.05.2019.
u 13:40

Tetičkovič je u utorak navečer ponovno sjeo u 'vruću stolicu'

Mladi vratar Domžala Miha Tetičkovič nastavio je u utorak navečer natjecanje u kvizu Milijunaš.

Podsjetimo, simpatični je 23-godišnjak postao hit u medijima zbog sudjelovanja u popularnom kvizu, a brojni su se portali o njemu raspisali nakon što je osvojio prvih osam stotina eura.

Tada ga je prekinula sirena, no već je u utorak pokazao da ništa tu nije bilo slučajno.

Na sljedećem je pitanju pokazao da se jako dobro snalazi u geografiji, a zatim je znao i da 1840. godinu povezujemo s izlaskom prve poštanske marke.

Siguran je bio i s odgovorom vezanim uz poznavanje prvog člana slovenskog ustava, pa uz osvojene tri tisuće na trinaestom pitanju predao bitku. 

Naime, kod pitanja za osam tisuća eura, Tetičkovič nije bio siguran koji od skladatelja i liječnika s prezimenom Ipavec nije bio brat preostale trojice, pa je odlučio otići kući s iznosom od 22 tisuće kuna (govorimo, jasno, u protuvrijednosti).

Najbolji dio? Da je išao pogađati, Tetičkovič bi voditelju Slavku Bobovniku dao točan odgovor, pa možda u nastavku večeri osvojio i još impresivniji iznos, prenosi portal Siol.

Simpatični se Miha na kviz prijavio, između ostalog, i da bi svima pokazao kako ne treba robovati stereotipima, napose onima koji kažu da nogometaši nisu obrazovani ni pametni.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:32 15.05.2019.

Nepisano je pravilo da na golu stoji onaj koji ne zna igrati nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije