Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKI 'RAT'

Šimić okuplja ekipu za treću opciju u Dinamu, a ključ njegova plana je pridobiti Mirka Barišića

08.02.2023.
u 20:25

Treća struja za preuzimanje Dinama ne smije djelovati revolucionarno, mora sve mijenjati iznutra. Dario se već godinama bori za pošteniji i transparentniji klub, upravo on i njegovi bivši suigrači i prijatelji (Šokota, Bišćan i Marić) svojedobno su se javili kao jedina opozicija Zdravku Mamiću.

Komentara 4

Avatar white socks
white socks
23:37 08.02.2023.

Šimić koji u utakmici Dinamo-Milan navija za Milan je spasitelj Dinama?

Avatar white socks
white socks
23:36 08.02.2023.

Barišić + jovanovićevi močvarni isušivači su budućnost Dinama?

BE
Berri
21:10 08.02.2023.

Pričaju o trećoj opciji, a rat između Antolića i Zdravka Mamića nije ni započeo. Tek kada se Andrija Jarak uživo javi ispred USKOK-a, kada budemo vidjeli crne kombije koji odvoze dokumentaciju iz Maksimirske 128, onda ćemo znati da je ozbiljno.. Sve ovo prije je bla-bla. Antolić ostaje i ostaje i dio Mamićevih ljudi, a do treće opcije ćemo malo počekati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije