Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra derbi

Simeone: Real je favorit i na našem terenu

Luka Modrić vs Atletico Madrid
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
01.03.2014.
u 17:11

- Fenomenalan je način na koji Real trenutačno igra, meni se posebno sviđa njihov momčadski duh

Sutra se igra veliki derbi u španjolskoj Primeri. Dva gradska rivala, Atletico i Real, odmjerit će snage na Vicente Calderonu. Nedavno su se te dvije momčadi susrele u polufinalu Kupa, a Real je s ukupnih 5:0 osigurao finale.

- Jasno da je Real favorit i na našem stadionu. Fenomenalan je način na koji Real trenutačno igra, meni se posebno sviđa njihov momčadski duh. Utakmica protiv Schalkea bila je odlična, dati šest golova u gostima ne može svatko, a siguran sam da im je samopouzdanje sada na visokoj razini, rekao je trener Atletica Diego Simeone i dodao:

- Nama je, pak, poraz od Osasune malo poljuljao samopouzdanje prije gradskog derbija. Izgubili smo prije toga i u kupu i ne mogu prikriti da nismo u dobrom ritmu. Međutim, imamo i mi svojih aduta, dat ćemo sve od sebe pa što bude.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije