Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije razočaran

Simeone: Ovaj poraz za Atletico je najbolja moguća stvar

Diego Simeone
Reuters (Ilustracija)
04.05.2014.
u 22:33

- Trudili smo se i imali nekoliko odličnih prilika. Njihov vratar odigrao je fantastičnu utakmicu, kao i cijela momčad Levantea

Madridski Atletico danas je iznenađujuće poražen u Primeri, bolji od njih bio je Levante koji je pobijedio 2:0. No, Diego Simeone nije bio previše razočaran, štoviše, smatra da je to dobra stvar.

- Ovaj poraz za Atletico je najbolja stvar koja nam se mogla dogoditi, čekaju nas tri tjedna visokog intenziteta, punih emocija. Ovo je idealan trenutak za igrače. Oni će sigurno imati tri fantastična tjedna i uživati u tome, rekao je Simeone i dotaknuo se današnje utakmice.

- Trudili smo se i imali nekoliko odličnih prilika. Njihov vratar odigrao je fantastičnu utakmicu, kao i cijela momčad Levantea. Sada se moramo fokusirati za prvu finalnu utakmicu, onu protiv Malage.

>>Atletico Madrid izgubio od Levantea 0:2

Komentara 1

MA
maxxxx
16:09 05.05.2014.

koji demagog, sad može ostati bez svega umjesto da su dobili pa se odmarali protiv Barce za finale LP, ali ne, njemu je ovo najbolje?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije