Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skromne ambicije?

Simeone otkrio s kojim će dvojcem napasti Almeriju i što je cilj Atletica

Diego Simeone
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.02.2015.
u 17:09

– Pravu bitku vodit ćemo s prvim pratiteljima, Valencijom i Sevillom – rekao je Argentinac

– Moya; Juanfran, Miranda, Godin, Siqueira; Arda, Gabi, Tiago, Saul; Griezmann i Mandžukić – izdiktirao je danas na konferenciji za medije Diego Simeone, trener Atletico Madrida, sastav koji će se sutra u 24. kolu španjolskog prvenstva na Vicente Calderonu suprotstaviti Almeriji.

Naučio je lekciju argentinski stručnjak. Jer njegova momčad ''pukla'' je prošlog vikenda kod Celte (2:0), a on je i sam priznao pogrešku.

– Nije Torres krivac, ja sam zabrljao. Izabrao sam pogrešnu formaciju i izgubili smo 45 minuta, baš smo ih potratili. Željeli smo dobiti na brzini s Torresom i Griezmannom, ali nije nam uspjelo, nismo imali ravnotežu i olako smo gubili lopte – posuo se pepelom Simeone.

Protiv 16. momčadi Primere igrat će na sigurnu kartu u napadu, s Marijem Mandžukićem i Antoineom Griezmannom. I statistika ide u prilog spomenutom dvojcu.

Dok je bio na terenu s Mandžom, Francuz je zabio šest golova i imao je dvije asistencije, od kojih jednu Mariju, a hrvatski je napadač zabio četiri gola, uz dvije asistencije, od kojih je također jedna bila Griezmannu.

– Almeria je dobra momčad, čvrsta, dobro strukturirana, s dobrim igračima. Svakako bih izdvojio Soriana kao najvažnijeg igrača – rekao je Simeone i kazao nešto što sugerira kako su ambicije Atletica ove sezone možda skromnije od postignutih rezultata u prošloj.

– Naš je cilj osvojiti barem treće mjesto i time izboriti izravan ulazak u Ligu prvaka. Stoga ćemo pravu bitku voditi s prvim pratiteljima, Valencijom i Sevillom, dok su Real i Barcelona u ovom trenutku ispred nas – rekao je Argentinac. Pomalo neobično za klub koji je aktualni prvak, ima sjajnu momčad, a zaostatak za vodećim dvojcem nije nedostižan (7 bodova). A možda Simeone ipak pili naopako...

>>Brojke ne lažu: Bez Mandže ne ide, bolje je da Torres ne igra!

Komentara 2

GA
galaxsor
18:18 20.02.2015.

Mandžooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije