Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LISTA DINAMOVO PROLJEĆE

Silvio Marić otkrio što mu je Dinamo radio jer se nije slagao s Mamićem: 'To su nebuloze'

16.02.2024.
u 11:59

– Tada je Dinamo bio u klubu u kojem nisi smio imati svoje mišljenje. Ne da se tada ništa nije uvažavalo navijače, već ni nas bivše igrače, kapetane. Pa meni nisu dali da se učlanim u Dinamo zato što sam razmišljao suprotno od Mamića. To su bile nebuloze – rekao je Marić

Ključne riječi

Komentara 5

BL
blekpanther
13:25 16.02.2024.

Sad ćeš smjeti govoriti kako ulica kaže, bujrum Silvio!

BR
BRSA
13:00 16.02.2024.

Demokracija Dinamova proljeća je linč Mamićevih istomišljenika, a to sigurno nije demokracija nego nešto sasvim drugo.

BC
Bacus_crni
15:00 16.02.2024.

U takvom svijetu, gdje se vrti ogromna lova nema nikakve demokracije niti je može biti. Od uvođenja demokracije u naše krajeve je jasno kako to kod nas funkcionira na bilo kojem nivou. Ja vjerujem da su namjere većine ljudi uključenih u ovu "demokratizaciju kluba" iskrene i poštene, ali jedno su namjere, a drugo su mogućnosti. Kad tad će se oformiti klan ili još gore više njih koji će privatan interes stavljat ispred onog klupskog, a pod krinkom da sve rade u javnom interesu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije