Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD TOGA

Silvio Berlusconi negirao prodaju Milana: To su izmišljotine!

Silvio Berlusconi
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
22.01.2015.
u 07:30

Milan još uvijek ne zna za prvenstvenu pobjedu u 2015., a slijedi im izuzetno težak dvoboj s Milanom na Olimpicu u subotu.

Vlasnik rossonera i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi još je jednom poručio kako ne misli prodati Milan. Dogodilo se to nakon što su novine iz Genove Il Secolo XIX plasirale priču kako on želi pronaći kupca za klub jer je vrlo zabrinut zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.

Berlosuconi se obratio javnosti putem priopćenja koje je prenijela agencija ANSA, au kojem stoji:

"Usprkos brojnim demantijima, stalno izlaze nove priče o prodaji Milana. G Berlusconi još jednom ponavlja kako su sve te priče o prodaji izmišljene."

Milan još uvijek ne zna za prvenstvenu pobjedu u 2015., a slijedi im izuzetno težak dvoboj s Milanom na Olimpicu u subotu.

>> Dinastija Berlusconi - Tati zabranili djelovanje pa će kćeri na izbore?

Ključne riječi

Komentara 2

ML
m.lusic
08:40 22.01.2015.

Prodaj ga vise nekom tko će uložit lovu i napravit respektabilnu ekipa kao što je MILAN nekad bio.

PU
pulizg
11:02 22.01.2015.

kaj ce igrat Milan protiv Milana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije