Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Cityja

Silva: Imamo sve što je potrebno za izbaciti Barcelonu

david silva
Foto: PA/Pixsell
15.02.2014.
u 10:31

Prva utakmica igra se 18. veljače, a uzvrat je na rasporedu 12. ožujka na Nou Campu

Za nekoliko dana u Ligi prvaka očekuje nas prava poslastica. Manchester City na svom stadionu dočekuje Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. David Silva smatra da njegova momčad ima dobre šanse.

- Imamo sjajnu momčad, odlične igrače i sve što je potrebno da prođemo u četvrtfinale. Međutim, moramo odigrati najbolje što znamo. Isto tako, svjesni smo da protiv Barce moramo obratit pozornost na sve igrače, ne samo na Lionela Messija, rekao je Silva i dodao:

- Mi nemamo povijesnu obvezu u Ligi prvaka. Za Manchester City je to novo natjecanje.

Prva utakmica igra se 18. veljače, a uzvrat je na rasporedu 12. ožujka na Nou Campu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije