Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Dragovoljac - Lokomotiva 1:2

Sigećani izgubili zbog "dječjih bolesti"

Hrvatski dragovoljac - Lokomotiva (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/7
30.07.2010.
u 21:55

Predsjednik H. dragovoljca Ivica Perković bio je ljutit na suca Jovića koji je griješio, ali definitivno ni za koga nije navijao.

Dvije su sporne odluke mladog suca vagane nakon što je Lokomotiva u Kranjčevićevoj slavila kao gost protiv Hrvatskog dragovoljca 2:1 u drugoj rundi dvadesetog izdanja HNL-a. Prvo su lokosi početkom nastavka zabili gol koji je sudac poništio iako je jako upitno je li bilo zaleđe.

Drugo, u posljednjim sekundama nije svirao očit prekršaj na centru za HD nakon kojega je Lokomotiva došla do kaznenog udarca kojim je otišla u pobjedu. Dakle, dvojbe će ostati, kao i ishod. A njime je Roy Ferenčina, trener Lokomotive, bio zadovoljan, no zašpotao je svoje igrače zbog igre.

– Dragovoljac me ugodno iznenadio, bio je bolji u pas igri, bilo bi realno da je završilo neodlučeno – bio je gospodski pošten Ferenčina.

Davor Mladina, šef struke HD-a, proklinjao je rezultat jer je igra njegove momčadi većim dijelom dvoboja bila kvalitetnija i bolja od Lokomotivine:

– Ne sjećam se kada sam na ovakakv način darovao nekom pobjedu. Ali, to je plod našeg neiskustva. Sada mi je baš teško, treba prespavati, ali mislim da ova momčad ima perspektivu, samo je pitanje koliko će skupo biti to naše školovanje.

Lokosi su za Sopića i Bulu iskusniji, a Sigećanima baš to nedostaje. Dva tako kvalitetna i iskusna igrača koja bi dala sigurnost i donijela potrebno iskustvo. Bez njega će teško opstati. (if)

Komentara 1

OB
-obrisani-
22:02 30.07.2010.

Flak, kak je bilo sa Jocom Amsterdamom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije