Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prince blistao

Šibenik u golijadi s Lokomotivom do prve pobjede u sezoni

Šibenik: HNK Šibenik i NK Lokomotiva sastali se u 5. kolu Prve HNL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/13
18.09.2020.
u 20:20

Golove za Šibenik su postigli u Prince Obeng u 11. i 84. minuti te Deni Jurić u 23. minuti, a za Lokomotivu Sherif Kallaku u 33. i Sammir u 69.

Šibenik je u prvoj utakmici petog kola Prve HNL kod kuće na Šubićevcu u petak sa 3-2 svladao Lokomotivu. Golove za Šibenik su postigli u Prince Obeng u 11. i 84. minuti te Deni Jurić u 23. minuti, a za Lokomotivu Sherif Kallaku u 33. i Sammir u 69.

Utakmicu je pred oko tisuću gledatelja na Šubićevcu sudio Mario Zebec iz Varaždina.

Šibenik je od početka odlično krenuo i bio dominantan. Do vodstva dolaze u 11. minuti kada se Prince Obeng našao u odličnoj poziciji na 16 metara od gola na sredini, opalio je silovito i vratar Lokomotive Dos Santos nije mogao obraniti.

Domaćin opet ima priliku u 23. minuti kada je Jurić pucao pored desne stative. No u 33. minuti gosti izjednačuju gotovo ni iz čega, Čuže ubacuje a Sherif Kullaku pogađa za 1-1. Prije tog pogotka Šibenčani su tražili VAR za kazneni udarac, ali je sudac Zebec tu spornu situaciju provjerio tek nakon pogotka Lokomotive, no situacija ipak nije bila za jedanaesterac.

Šibenik: HNK Šibenik i NK Lokomotiva sastali se u 5. kolu Prve HNL
1/13

U 40. minuti Šibenik ipak dolazi u vodstvo, Deni Jurić iskorištava grešku Dos Santosa za 2-1. Šibenčani opet nakon toga imaju priliku, Prince Obeng puca s pet metara, ali Dos Santos brani.

U drugom poluvremenu nastavlja se dominacija Šibeika i Lokomotiva nemra ni jednu prilku za izjednačenje nakon prvih 16 minuta. No u 69. minuti Sammir, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, puca glavom i zabija za izjedačenje. Domaćini se ne predaju i u 84. minuti Prince Obeng zabija svoj drugi gol na utakmici, puca u lijevi kut i Dos Santos je samo pogledom ispratio loptu.

Nakon današnje pobjede Šibenik je sedmi sa četiri boda, dok je Lokomotiva osma s istim brojem bodova. 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kruni
21:18 18.09.2020.

Hahahahaha koja sramota treći gol čist ofsajd ko suza, još sudac ide gledat i kaže gol, koja sramota pa to nema nigdi, onda kažu mamić ovo mamić ono pa kod nas je sve mamić

CO
coky
12:21 19.09.2020.

Kakav ofsajd ??? Šta je onaj igrač smetao golmanu !!! Pa golman je bio na krivoj nozi i ništa ga nije moglo spasiti. Treba gledati cijelu sliku te akcije. Da je taj igrač dirao loptu, rekao bi ok,avako nema šanse za neki ofsajd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije