Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN - ŠIBENIK 2:2

Šibenčani dvaput vodili, no Slaven ipak došao do boda

'03.05.2009.,Koprivnica - 1. HNL, 29. kolo, NK Slaven Belupo - NK Sibenik.Mateas Delic Photo: Josip Maljak/Vecernji list'
'Josip Maljak/Vecernji list'
06.03.2010.
u 17:17

Nogometaši Slavena Belupa i Šibenika u Koprivnici su remizirali (2:2), što je i najpravedniji ishod utakmice. Prvih 15 minuta igralo se otvoreno.

Za farmaceute dobre prilike nisu iskoristili Tepurić i Šafarić, dok su za Šibenik prijetili Alispahić i Bačelić Grgić.

U 19. minuti šok za domaću momčad. Zec je pronašao Alispahića koji s 20 metara puca i iznenađuje Pelina. Idućih 15 minuta Slaven Belupo nije pronalazio igru za čvrste Šibenčane, no u 33. minuti Papa je ušao u 16 metara, a Tepurić se nije dobro snašao te propustio šansu. Šest minuta kasnije novu odličnu priliku propustio je Mujanović čiji je volej vratar Blažević spriječio krajnjim naporom. Samo tri minute kasnije, na Čavalov ubačaj s lijeve strane, Tepurić je zabio za izjednačenje. Gosti su se bunili na zaleđe, no sudac je pokazao na centar.

U 45. minuti Bačelić Grgić centrirao je loptu u 16-erac gdje je najviši bio Medvid te opet doveo Šibenik u vodstvo. Samo nekoliko trenutaka kasnije, nakon kornera Čavala, opet je izjednačio Rogulj. Drugi dio utakmice nastavljen je otvorenom igrom uz nekoliko dobrih prilika obje momčadi. U zadnjem dijelu susreta Slaven je bio bliži pobjedi, no prilike su promašili Mujanović u 77. minuti, Poldrugač u 86. te u 89. minuti Delić koji je pucao iskosa s lijeve strane, no nitko od njegovih suigrača nije pratio loptu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije