Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJAŠICE U ZAGREBU
Povratak na članak

Shiffrin: Obožavam Janicu, ona mi je idol, želim poput nje pobijediti u svih pet disciplina

– Kada sam u Zagrebu, veselim se i susretima s Janicom. Nju obožavam otkako sam imala pet godina, kada nisam ni znala koga gledam, ali sam nju i Anju Pärson zapamtila jer su najčešće pobjeđivale. Kada sam počela razumijevati skijanje, Janicu sam još više zavoljela jer je imala najbolju tehniku u povijesti – kaže Mikaela Shiffrin

Komentari 2

ĆA
ćaćaća
11:14 03.01.2017.

čim nas malo nahvale mi smo u transu..

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
13:24 03.01.2017.

Ma Shiffrin zna da neče nikada uspjeti skupiti preko 2000 bodova u jednoj sezoni jer to je u istoriji uspjelo samo slovenskom čudu na skijama i normalno njoj nije uzor ona največa u istoriji Tina Maze nego jedna od mnogih iz klase ispod 2000.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.