Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Pregovori oko Rijekinih dragulja braće Sharbini

Sharbiniji u inozemstvo, a ne Dinamo i Hajduk

02.06.2009.
u 21:01

Predsjednik Rijeke Ivan Vanja Frančišković boravio je u utorak u Zagrebu. Razlog su razgovori s predstavnicima Hajduka i Dinama o braći Sharbini, Rijekinim draguljima. Interesa očito ne manjka, no bez obzira na to, predsjednik Frančišković jasno je poručio da su to bili samo razgovori, bez konkretnih zaključaka.

- Nama je glavna preokupacija prodaja u inozemstvo jer ne želimo pojačavati konkurente, ali moramo razgovarati sa zainteresiranima, a to su Dinamo i Hajduk, potvrdio je predsjednik Frančišković razloge posjeta metropoli dodavši kako to nije prvi put da se sa ta dva kluba razgovara o Ahmadu i Anasu Sharbiniju.

- Neki bi htjeli obojicu u paketu, neki samo Anasa, ne bih o detaljima, kao ni o iznosima. I nikakvih konkretnih dogovora ili zaključaka nije bilo, dodao je Frančišković.

Bez obzira na veliki interes dva hrvatska kluba, riječki nogometni prvoligaš s nestrpljenjem očekuje ponudu iz inozemstva i to prvenstveno za Anasa Sharbinija. Ukoliko takva i stigne, a u kuloarima se najčešće spominju Heerenveen i Ajax, tada bi Rijeka na sve načine pokušala zadržati Ahmada Sharbinija.

- U slučaju inozemne ponude, pustili bi samo jednoga. No, ništa još nije definirano, ponavljam nemamo konkretnih ponuda samo razgovore i interes, zaključio je predsjednik Rijeke.

Menadžer Anasa Sharbinija, Sanjin Ugarković pak nije bio ni blizu Zagreba. Cijeli je dan proveo u središtu Rijeke, ispijajući kave na Korzu.

- Bio sam sa dva provjerena svjedoka Orlandom Rivettijem i Marinkom Koljaninom. Nikakve detalje o razgovorima ne znam, poručio je Ugarković.

I to je dodatna potvrda da konkretnih stvari nije bilo, jer su potrebni blagoslovi i menadžera i igrača.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije