Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Anas odgovara Jurčiću

Sharbini: Zabio sam dvostruko više od svemirskog broda

04.05.2009.
u 15:46

Izjava Dinamova trenera Krune Jurčića da je Sammmir za jednog od najvećih talenata hrvatskog nogometa Anasa Sharbinija svemirski brod, nije nikoga posebno uzrujala, pa tako ni Anasa Sharbinija, poznatog po tome što kojekakvim izjavama, napisima ili pak ocjenama ne pridaje previše pozornosti.

– Sve govori podatak da sam postigao dvostruko više pogodaka od Sammira. A da igram u Dinamu, sigurno bih postigao i trostruko više golova! – kratak je bio Anas Sharbini.

Trener Rijeke Robert Rubčić jutro nakon teškog poraza bio je ljutit i razočaran jer je njegova momčad podbacila u onome u čemu je najjača, u pas-igri u sredini terena, koja u Maksimiru nije postojala.

– Raspali smo se kad smo primili prvi gol. Momčad jednostavno ne može prepoznati kada se treba braniti, a kada napadati. Bez kolektivnosti ne funkcioniramo – kaže Rubčić.

O Jurčićevoj izjavi Rubčić je kratko dodao:

– Moj kolega Jurčić kasnije se ispravio i rekao da je Anas vrhunski igrač. Da je Anas igrao na strani Dinama, pokazao bi isto što i Sammir, a najvjerojatnije i više – naglasio je Rubčić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije