Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šalju mu na Twitter

Shaq O'Neal pao u studiju i zamalo slomio nogu pa obećao 500 dolara za najbolju šalu!

Shaquille O'Neal
Foto: Screenshot
1/2
07.05.2015.
u 13:01

"Onaj koji napravi najbolju šalu na račun mog pada, dobit će 500 dolara", napisao je na Twitteru i objavio nekoliko najmaštovitijih uradaka.

Shaquille O'Neal, bivši košarkaš, danas radi kao stručni komentator za TV kuću TNT. Radio je i tijekom utakmice Houstona i LA Clippersa, a u poluvremenu mu se dogodio nezgoda.

U želji da što prije stigne do ekrana za analizu, legendarni Shaq, koji je visok 216 centimetara i težak oko 150 kilograma, zapleo se o kablove i pao na pod, što je izazvalo smijeh njegovih kolega. Srećom, ništa ozbiljnije nije se dogodilo, iako je zasigurno bilo bolno.

"Uh, baš sam nespretan, zamalo sam slomio nogu", napisao je na Twitteru.

Odmah su krenule šale na njegov račun na internetu, a kako je on uvijek spreman na dobru šalu, ponudio je nagradu onima koji budu najmaštovitiji.

"Onaj koji napravi najbolju šalu na račun mog pada, dobit će 500 dolara", napisao je na Twitteru i objavio nekoliko najmaštovitijih uradaka.

Inače, ovo legendarnom košarkašu nije prvi pad u ovoj emisiji, dogodilo mu se to i oko Božića prošle godine...

>>Pogledajte kako izgleda kada se Shaquille O’Neal od 150 kg zabije u bor i padne na pod!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
13:40 07.05.2015.

kako je sletio hahahahhahaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije