Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRANT HILL OTKRIO:

'Shaquille O'Neal je zahvatom onesvijestio Gordana Giričeka'

Gordan Giriček
Slavko Midžor/PIXSELL
12.12.2013.
u 08:40

Povod je bio taj što su se dva igrača navodno verbalno zakačila. O'Neal je onda Giričeka uhvatio u zagrljaj s leđa oko vrata, a hrvatski košarkaš je ostao bez svijesti.

Bivši NBA igrač Grant Hill otkrio je zanimljivu anegdotu iz vremena dok je igrao za Phoenix Sunse, a u glavnoj ulozi su bili legendarni NBA centar Shaquille O'Neal te bivši hrvatski reprezentativac Gordan Giriček.

Naime, na jednom treningu Sunsa u travnju 2008. godine O'Neal je zahvatom onesvijestio Giričeka. Povod je bio taj što su se dva igrača navodno verbalno zakačila. O'Neal je onda Giričeka uhvatio u zagrljaj s leđa oko vrata, a hrvatski košarkaš je ostao bez svijesti.

Giriček je u Sunse stigao u ožujku 2008., a klub je napustio samo nekoliko mjeseci kasnije.

Komentara 1

PO
poprikusa
09:02 12.12.2013.

s ledja!!! ja dike!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije