Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U toplom zagrljaju

Shakira vikala, a na kraju tješila svog dragog Piquea

'shakira1_nnn_spo_210411'
''
21.04.2011.
u 14:48

Planetarno popularna kolumbijska pjevačica Shakira preksinoć je na Mestalli prvi put gledala svog dečka Barcelonina stopera Piquea, no očito mu nije donijela sreću.

Seksi Kolumbijka teško je proživjela utakmicu, živcirala se, nervozno prolazila rukom kroz kosu, vikala... Na kraju je samo mogla poljubiti Piquea i pokušati ga utješiti.

Piquea može utješiti i to što je nakon utakmice izgladio stvari sa suigračem iz reprezentacije Casillasom. Naime, u derbiju u subotu izmijenili su nekoliko uvreda.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
22:55 11.05.2011.

jos mi se taj pike i nekako cinio faca pored svih onih bezveznjaka u barceloni ali sada vidim da je totalan papak. pa di nadje takvu curu? od toliko lepih i dobrih cura on se zalepio za estradnu umetnicu. jednostavno receno ne pise mu se dobro al kako kazu ko voli nek izvoli:)

MA
Mamlaz
15:22 21.04.2011.

Kako je odigrao netko ga je i trebao zagrliti. Po mogućnosti mama... sinek je izgubio par soma eura od premija, morat će u Saudi Arabiju umjesto u Dubai na kratki odmor i oporavak od stravičnog šoka koji je tom siromašnom i poštenom radniku priuštio poraz od mrskog rivala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije