Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT PRVOLIGAŠ

Sezona iz snova za Slaven Belupo, ali vodeći su europski klub u jednoj bizarnoj kategoriji

Hajduk je na Poljudu pobijedio Slaven Belupo 5-1 nakon što su gosti vodili na poluvremenu
Marko Lukunic/PIXSELL
17.09.2022.
u 10:26

Treneru Zekiću vjerojatno ovaj podatak neće previše smetati, ali svakako je interesantan.

Svi su im predviđali borbu za ostanak ili čak ispadanje iz HNL-a, ali koprivnički sastav Slaven Belupa predvođen Zoranom Zekić ima sezonu iz snova, nalaze se iza Dinama na drugom mjestu. 

Farmaceuti su između plavih i Hajduka, od oba hrvatska giganta dobili su po pet 'komada' i imaju vrlo uvjerljivu negativnu gol razliku. I u u tom segmentu su 'najbolji' u Europi. 

Slaven je svojio 17 od mogućih 30 bodova, a pogled na gol-razliku je jako zanimljiv, imaju negativan omjer od 8:14. Koprivnički sastav je najbolji po broju osvojenih bodova u svim europskim ligama uz gol razliku od -6 ili veću..

- Do prije dva mjeseca bili smo glavni kandidati za ispadanje, sad smo i jedni i drugi ostvarili dobre rezultate. Nadam se da će moji dečki tako nastaviti, bit će još dosta teških utakmica - kaže trener ZZ. 

Standings provided by SofaScore

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije