Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marin Čilić

Sezona iz snova? Ako bih osvojio sljedeća tri Grand Slam turnira

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
15.04.2019.
u 15:57

Bilo bi sjajno kad bih se opet plasirao na završni Masters. Nisam počeo na pravi način, nadam se da će se to promijeniti - kazao je Čilić

Uoči nastupa na ATP Masters 1000 turniru u Monte Carlu Marin Čilić, koji je ondje postavljen za sedmog nositelja (pa je u prvom kolu slobodan), malo se družio s novinarima. Jedno od pitanja bilo je može li mu ova sezona, koju je loše započeo, postati sezona iz snova?

- Sezona iz snova? Jedino ako osvojim sljedeća tri Grand Slam turnira. Šalu na stranu, učinit ću sve da budem najbolji što mogu na svim turnirima, pa i u Monte Carlu, iako će ovdje prednost imati zemljaši.

Bilo bi sjajno kad bih se opet plasirao na završni Masters. Nisam počeo na pravi način, nadam se da će se to promijeniti - kazao je Čilić kojeg u drugom kolu očekuje Argentinac Guido Pella koji je lani iznenađujuće izbacio našeg najboljeg tenisača u drugom kolu wimbledonskog turnira..

Ključne riječi

Komentara 3

RI
rikavac
19:19 15.04.2019.

haha haha ovaj me Marin uvijek nasmije. Zavrsni master ti Marine kad odes budes samo brojno stanje nemozes nikog dobit poigravaju se sa tobom. Ova sezona budi zadovoljan da budes u Top 20 jer kako igras tesko ces bit i tu.

ČE
četverac
07:39 16.04.2019.

Pa, dobro, čovjek se malo našalio. Ali možda bi trebao investirati u još jednog trenera. Ako Ćorić može imati dvojicu...

SA
samobalic
08:07 16.04.2019.

Dao Bog Cilicu,da uzmes i vise od trGrand-Slama,jer ima u tebi snage i potencijala,imas nasu podrsku,samo naprjed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije