Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primera, 31. kolo

Sevilli treća pobjeda u nizu, Rakitiću zadnjih 17 minuta

'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 20
'HEINO KALIS'
03.04.2012.
u 10:40

Hrvatski je reprezentativac u pobjedi nad Mallorcom (3:1) u igru ušao u 73. minuti.

Sevilla je u 31. kolu španjolskog nogometnog prvenstva na domaćem terenu svladala Mallorcu 3:1 i došla do treće uzastopne pobjede u prvenstvu. U novom slavlju momčadi iz Andaluzije sudjelovao je i Ivan Rakitić. Hrvatski je reprezentativac u igru ušao u 73. minuti umjesto Piotra Trochowskog.

Sevilla je trenutačno osma na ljestvici te i dalje ima šanse dohvatiti neko od mjesta koje vode u europska natjecanja sljedeće sezone.

Dodajmo da su pogotke za Sevillu postigli Negredo, Manu i Navas, a za goste Hemed.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije