Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Sevilla zabio Sevilli za veliku pobjedu, Rakitiću 90 minuta u porazu

Sevilla - Betis
Foto: Reuters (Ilustracija)
Autori: Matija Majdak, Ante Buškulić
13.03.2014.
u 22:59

Nogometaši Valencije pobijedili su Ludogorec u Sofiji s 3:0. Porto je pogotkom Jacksona Martineza kod kuće svladao Napoli s 1:0, a Basel i Salzburg odigrali su 0:0.

Odigrane su prve utakmice osmine finala Europske lige, a za iznenađenje se pobrinuo Betis koji je u gradskom derbiju sa 2:0 pobijedio Sevillu golovima Lea Baptisaoa u 15. te Seville u 77. minuti. Ivan Rakitić za domaću momčad odigrao je cijelu utakmicu te je imao nekoliko dobrih lopti prema svojim napadačima, ali oni danas nisu imali svoj dan.

Inače, utakmicu na Sanchez Pizjuanu s tribina je pratio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

U talijanskom derbiju Juventus i Fiorentina su u Torinu odigrali 1:1. 'Stara dama' je povela već u 3. minuti golom Vidala, a vrijedan gol za Fiorentinu je u 79. minuti zabio Gomez.

Benfica je na White Hart Laneu pobijedila Tottenham 3:1 golovima Rodriga i Luisaa (2), dok je počasni gol za domaćine zabio Eriksen.

Nogometaši Valencije pobijedili su Ludogorec u Sofiji s 3:0. Bugari koji su uvjerljivo osvojili Dinamovu skupinu, a potom preskočili i prvu proljetnu prepreku Lazio, rano su primili prvo gol (Barragan u petoj minuti), ali su u 24. dobili jedanaesterac, a Valencia je ostala bez isključenog Keite. No, Bezjakov je udarac s bijele točke obranio Alves. Inače, Bezjaka su s tribina gledali skauti Manchester Uniteda.

Ubrzo je Cartabia zabio za 0:2, a u 59. i Senderos za 0:3. Quixada je u 80. dobio crveni pa su obje momčadi završile s desetoricom.

Porto je pogotkom Jacksona Martineza kod kuće svladao Napoli s 1:0, a Basel i Salzburg odigrali su 0:0.

Uzvratne utakmice su za tjedan dana.

Europska liga, osmina finala:

Basel - Salzburg 0:0
Ludogorec - Valencia 0:3
Porto - Napoli 1:0
Alkmaar - Anži 1:0
Juventus - Fiorentina 1:1
Lyon - Plzen 4:1
Sevilla - Betis 0:2
Tottenham - Benfica 1:3

>> Predsjednik Seville zaigrao se oko ugovora s Rakitićem

Komentara 1

HA
hajduk1966
09:16 14.03.2014.

Raketa standardno dobar,ako dodjes u Inter dres molim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije