Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO MALO TKO

Sevilla se pohvalila velikim dostignućem Ivana Rakitića!

Ivan Rakitić
MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.05.2021.
u 17:15

Rakitić je u svim natjecanjima za taj andaluški klub nastupio u 195 utakmica, a kako su do kraja sezone ostale samo četiri okrugli broj od 200 nastupa trebao bi dosegnuti odmah na početku iduće sezone.

Donedavni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) je protiv Athletic Bilbaa odigrao 150. prvenstvenu utakmicu za Sevillu a ukupno 350. u prvenstvu Španjolske.

Rakitić je proveo na travnjaku 68 minuta u domaćem porazu 0:1 od momčadi iz Baskije čime je četiri kola prije kraja prvenstva četvrtoplasirana Sevilla posustala u utrci za naslovom prvaka.

Hrvatskom veznom igraču to je bila ukupno 350 utakmica u španjolskom prvenstvu, od čega je 200 nastupa upisao za Barcelonu, a 150 za Sevillu.

Rakitić je u siječnju 2011. došao iz njemačkog Schalkea u Sevillu pa u lipnju 2014. prešao u Barcelonu. U rujnu 2020. vratio se u Sevillu te je standardni član udarne postave. Prošli mjesec je izjavio kako se nada ostanku u klubu do kraja ugovora koji istječe 30. lipnja 2024. godine.

Rakitić je u svim natjecanjima za taj andaluški klub nastupio u 195 utakmica, a kako su do kraja sezone ostale samo četiri okrugli broj od 200 nastupa trebao bi dosegnuti odmah na početku iduće sezone.

Ivan Rakitić je s Hrvatskom reprezentacijom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2018., a od dresa s kvadratićima oprostio se kada je početkom ove sezone stigao u Sevillu kako bi se, kako je rekao, potpuno posvetio klupskim obvezama. U reprezentaciji je imao status dokapetana.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar roker
roker
10:37 06.05.2021.

Izabrao je Hrvatsku i zbog osobnog probitka, imao je računicu.. Isto kao i kad je u najboljim godinama rekao zbogom istoj.. Bolesnici i u ovom benignom naslovčiću traže SDP i HDZ.. Beroš, pod hitno stabiliziraj plaćanje lijekove.. Mnogima nedostaje terapija

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
08:07 05.05.2021.

Poslace Ranko svasticare da ti kamenuju vikendicu , kao nagradu sto si izabrao Hrvatsku umjesto Svicarske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije