Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM IZDAJICA'

Ševčenko: Nikad nisam poljubio Chelseajev grb

05.11.2008.
u 12:45

Ukrajinac Andrij Ševčenko nekad je bio ljubimac navijača Milana. Iako se ove sezone vratio u redove “rossonera”, dio navijača i dalje mu ne može oprostiti transfer u Chelsea.

Između 1999. i 2006. godine ukrajinski je napadač punio protivničke mreže crveno-crnih i ukupno je u Seriji A postigao 127 pogodaka. Ali 2006. godine preselio se na Stamford Bridge za 30 milijuna funti. U Chelseaju se Ševčenko ipak nije dobro snašao i u ljetnom prijelaznom roku vratio se u “staro jato”.

Neki od najzagriženijih navijača protestirali su kada se Ševčenko vratio na San Siro, a posebno mu zamjeraju ljubljenje Chelseajeva grba na dresu u utakmici Community Shielda protiv Liverpoola u kolovozu 2006. kada je i zabio svoj prvi pogodak.

- Nisam izdajica i nikada nisam poljubio Chelseajev grb – oštro je opovrgnuo Ševčenko, koji nakon povratka u momčad Carla Ancelottija nije standardizirao svoje mjesto u početnih jedanaest.

- Moram nastaviti naporno raditi na svojoj fizičkoj spremi. Nisam redovito igrao dosta vremena i nije mi lako vratiti se. Ali ove sezone sam postigao gol u Kupu UEFA-e i najvažnije mi je da budem spreman iskoristiti prilike koje mi trener ponudi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije