Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIAN OPEN

Sestre Williams obranile naslov u parovima

Sestre Williams
AFP
29.01.2010.
u 09:13

Američke tenisačice Serena i Venus Williams pobijedile su Caru Black i Liezel Huber 6-4, 6-3 u finalu igre parova u Australian Openu te tako zadržale savršen omjer iz finala Grand Slam turnira.

Naime, pobjedom nad zimbabvijsko-američkom kombinacijom sestre Williams došle su do 11. pobjede u isto toliko finala na Grand Slam turnirima u igri parova, a ujedno su i obranile prošlogodišnji naslov.

Sestrama je za pobjedu nad prvim nositeljicama turnira, njihovoj trećoj u isto toliko međusobnih ogleda (uključujući i pobjedu u finalu US Opena prošle godine), bilo potrebno 86 minuta. Tako su došle do svog četvrtog naslova u Melbourne Parku, a osim spomenute 2009. godine, slavile su ovdje i 2001. i 2003. godine.

Serena Williams imat će u subotu priliku osvojiti naslov pobjednice Australian Opena i u pojedinačnoj konkurenciji, a protivnica u finalu bit će joj povratnica u svijet tenisa Belgijka Justine Henin.

Australian Open, tenisačice, parovi, finale:

V. Williams / S. Williams (2) – Black / Huber (1) 6-4, 6-3

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:51 29.01.2010.

Nisam rasista. Ali stvarno su ružne!

KA
kajinx
13:42 29.01.2010.

\"morski covik\", jesi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije