Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠU TALIJANI

Šesterostruki prvak Europe uključio se u borbu za Vuškovića. Poznato je koliko Hajduk traži za dragulja

16-godišnji Luka Vušković debritirao za Hajduk protiv Dinama
Marko Lukunic/PIXSELL
27.03.2023.
u 08:07

Stručnjak za transfere Nicolo Schira objavio je kako novi klub lovi jednog od najtalentiranijih europskih braniča

Mladi 16-godišnji Luka Vušković sve je poželjnija igračka roba na tržištu nogometaša, nekolicina europskih velikana želi dovesti talentiranog stopera splitskog Hajduka u svoje redove. Ugledni talijanski novinar Nicolo Schira, inače dobro upućen u transfer zbivanja, objavio je na Twitteru kako Vuškovića osim Manchester Citya želi i minhenski Bayern.

Splićani, prema Schiri, za hrvatskog reprezentativca traže 15 milijuna eura. Uspiju li zaraditi taj novac, Vušković će biti najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba s Poljuda. Trenutni rekorder je Nikola Vlašić, koji je 2017. godine otišao u engleski Everton za 10.8 milijuna eura dok je menadžer bio Ronald Koeman.

Mlađi brat Marija potpisao je ugovor sa svjetski poznatim menadžerom Pinijem Zahavijem koij će sigurno znati što je najbolje za daljnji razvoj.

Najpoznatiji svjetski novinar Fabrizio Romano nedavno je objavio kako traje prava ludnica za Vuškovićem te da je navodno Hajduk odbio ponudu francuskog prvaka PSG-a.

Komentara 2

ZG
zg1985
09:35 27.03.2023.

za godinu dana cete pisat o njemu i kazahstanskoj ligi

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
08:54 27.03.2023.

Ode li ovako mlad, nestat će kao i 99% koji su otišli prije njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije