Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOVAČKA - PARAGVAJ 13.30

Šestak: Nema ništa od plakanja, treba pobijediti

Stanislav Sestak
AFP
20.06.2010.
u 11:34

– Ne smije nas zavarati njihov remi s Novim Zelandom, Slovaci su bili znatno bolji – kaže izbornik Paragvaja Gerardo Martino.

Nakon startnog remija s Italijom, apetiti paragvajskih navijača i te kako su narasli! No, izbornik Gerardo Martino spušta loptu na zemlju...

– Polako, napravili smo tek prvi korak. Svjesni smo da imamo kvalitetu potrebnu za prolaz skupine, no to moramo potvrditi na travnjaku u preostale dvije utakmice – rekao je Martino i potom analizirao nedjeljnog suparnika Slovačku:

– Gledao sam njihov okršaj s Novim Zelandom i rezultat nas nikako ne smije zavarati. Slovaci su bili znatno bolji, trebali su zabiti barem još tri-četiri gola, a Novi Zeland je sretno izjednačio – rekao je Martino.

Slovačke rane nakon šokantno primljenog gola u 93. minuti protiv Novog Zelanda teško zacjeljuju.

– Nepravedno je da nas suparnik kazni zbog jedne ili dvije pogreške. No, nema ništa od plakanja, moramo se okrenuti prema Paragvaju. Pobijedimo li, tada ćemo nadoknaditi ovaj manjak iz dvoboja s Novim Zelandom – kaže slovački napadač Stanislav Šestak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije