LE CHAMPIONNAT

Šesta pobjeda Monaca

Monaco
AFP
18.10.2009.
u 19:32

Nogometaši Monaca su šestom pobjedom u sezoni skočili na četvrto mjesto francuskog Le Championnata. U Kneževini je u 9. kolu pao Lens (2:0).

Jerko Leko i Dario Šimić i dalje utakmice promatraju s tribine, a u nedjelju je od njihovih suigrača junak bio Brazilac Nene koji je već u devetoj minuti prvi put svladao hrvatskog reprezentativnog vratara Vedrana Runju. U 67. minuti je Brazilac iskoristio kazneni udarac nakon prekršaja Romaina Sartrea na Chu Young Parku.

Lorient je u drugoj nedjeljnoj utakmici deklasirao slabu momčad Nice (4:1). Nogometašima Christiana Gourcuffa to je već peta pobjeda ove sezone, dok je od Nice slabiji tek Grenoble.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije