Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A:

Napoli se 'iživio' na Bologni, zabili su im šest komada

Napoli
Foto: Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 22:55

Juve vodi na ljestvici sa 79 bodova, Napoli ima 73, a treća je Roma sa 65 bodova,. Bologna je ostala na 14. mjestu sa 37 bodova, sedam više od zone ispadanja.

U prvom susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je uvjerljivo pobijedio Bolognu 6-0. Golove su postigli Manolo Gabbiadini (10, 35-11m), Dries Mertens (58, 80, 88) i David Lopez (89). 

Hrvatski nogometaš Ivan Strinić nije nastupio za domaći sastav.

Napoli je ovom pobjedom smanjio zaostatak za vodećim Juventusom na šest bodova zaostatka, no torinska 'Stara dama' ima utakmicu manje. Juve u srijedu dočekuje Lazio.

Juve vodi na ljestvici sa 79 bodova, Napoli ima 73, a treća je Roma sa 65 bodova,. Bologna je ostala na 14. mjestu sa 37 bodova, sedam više od zone ispadanja.

>> Odlična vijest za Napoli, Higuainu ublažena kazna

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije