Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Lasagna Interu pogoršao situaciju, Napoliju donio olakšanje

Napoli
Reuters/PIXSELL
24.01.2016.
u 16:56

Carpi je odigrao 1:1 u Milanu protiv Intera, a Napoli i Fiorentina su pobijedili

Napeta utrka na vrhu talijanske Serie A vodi se i nakon 21. kola, ali otvorila se sjajna prilika Napoliju da se odvoji od pratnje. Tek moraju pričekati rezultat Juventusa i Rome nešto kasnije.

Naime, Inter je igrao kod kuće protiv davljenika Carpija, ali uspjeli su primiti pogodak u sudačkoj nadoknadi i ostati bez dva vrijedna boda. Imali su nakon gola Palacija u 39. minuti 1:0, a potom su od 83. imali i igrača više jer je Pasciuti dobio drugi žuti karton, no svejedno nisu uspjeli zadržati prednost. Lasagna je zabio za 1:1 u sudačkoj nadoknadi i dao nadu 18. momčadi lige.

Napoli je pak pobijedio 17. momčad lige Sampdoriju 4:2 i bezbrižno su na vrhu, a bježe Juventusu pet bodova uz utakmicu više. Fiorentini koja je slavila protiv Torina 2:0 bježe šest, baš kao i Interu.

Hrvatski nogometaši dobili su značajne prilike, Perišić i Brozović igrali su svih 90 minuta, Perica je za Udinese igrao do 56. minute i Kalinić je igrao do 82.

REZULTATI:

Hellas Verona - Genoa 1:1
Inter - Carpi 1:1
Lazio - Chievo 3:1
Palermo - Udinese 4:1
Sampdoria - Napoli 2:4
Sassuolo - Bologna 0:2
Fiorentina - Torino 2:0

>> Inter preko Napolija do polufinala kupa, igrali Perišić i Strinić

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije