Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U novom Maxu!

Sergio Ramos vara trudnu Pilar Rubio?

Pilar Rubio
Foto: Gtres/PIXSELL
1/7
10.10.2015.
u 19:45

Španjolski tabloidi "zagrizli" su za priču o novoj ljubavnoj aferi kapetana Reala i ne puštaju je.

Za nekoliko tjedana Sergio Ramos (29) drugi put bi trebao postati ocem, no njega sada muče druge brige. Tvrdnje o njegovoj nevjeri sve su glasnije, a službeno ih nisu opovrgnuli niti nogometaš, niti njegova osam godina starija nevjenčana supruga, poznata španjolska manekenka i TV voditeljica Pilar Rubio.

I za prve trudnoće jedne od najzgodnijih Španjolki naširoko se pisalo o Ramosovoj nevjeri i navodnoj preljubničkoj aferi s glumicom Hibom Abouk s kojom su ga vidjeli u sitne noćne sate.

Ramosa, inače, od početka karijere prati glas zavodnika, a dok 2012. nije počeo vezu s Pilar, tabloidi su uživali u njegovim osvajanjima.

>>Ramosa ismijavaju: Teatralan let završio ozljedom ramena

Komentara 7

21
215794
02:03 11.10.2015.

On gleda sise a ona novcanik

KT
KTM
20:12 10.10.2015.

Kao prvo,čisti šmrklje malom.Ak je to varanje,onda više ni šmrklj nisu kaj su nekad bili.(vidi sliku)

BI
Bilstein
22:49 10.10.2015.

s obzirom da je on lafcina i to jos bogat ova mu zena u odnosu na njega bezveze. ja bih prije njega zguzio nego nju. salim se, to se tako kaze ko fol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije