Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona - Real 1:2

Sergio Ramos: Kušali smo slavu s ova tri boda, živio Madrid!

'Josep Guardiola, head coach of FC Barcelona, attends a press conference at Nou Camp stadium in Barcelona, Spain, 16 March 2010. Spanish side FC Barcelona will face German Bundesliga club VfB Stuttgar
'A2931/_Bernd Weissbrod/DPA/Pixsell'
21.04.2012.
u 23:19

\" Čestitam Realu na pobjedi i naslovu prvaka. Važnost utakmice nas je sputala, gubili smo važne lopte.\", rekao je Guardiola.

Po završetku utakmice nogometaš Reala Sergio Ramos odmah je požurio na twitter:

\"Kušali smo slavu s ova tri boda. Moramo nastaviti ovako raditi i dalje. Živio Madrid!\", napisao je Ramos na svom profilu.

A Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka (Mourinho i dalje bojkotira presice) trezveno je na pressici istaknuo:

\"Prvenstvo još nije odlučeno, a sad nas čeka Liga prvaka, moram preokrenuti rezultat protiv Bayerna. Ova tri boda dala su nam veliko samopouzdanje.\"

Sergio Busquets bio je razočaran, ali...

\"Borit ćemo se do samoga kraja. Sad nas čeka Chelsea u Ligi prvaka, ne smije odustati. Hvala navijačima.\"

Trener Barce Pep Guardiola čestitao je Realu.

\" Čestitam Realu na pobjedi i naslovu prvaka. Važnost utakmice nas je sputala, gubili smo važne lopte. Pali smo nakon primljenog prvog gola, ipak uspjeli smo se vratiti. Igrali smo dobro i stvorili dosta šansi\", rekao je trener blaugrane.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar antuntun55
antuntun55
08:07 22.04.2012.

\"tika-taka\" je neumoljiv...otkucao je kraj ovakvoj dosadnoj barci...kraj njihovom štreberskom nogometu,šablonama bez mašte i vica u igri,igri bez tempa i srca...RIP Barca

Avatar germanikus
germanikus
12:53 22.04.2012.

antuntun55 Kreten!

SO
soso
08:17 23.04.2012.

danas se igra atomski nogomet nogomet u kojem igraci prste od snage pobut realovih ili superbrzi nogomet kakav igra borusia dortmund to su dve škole nogometa koje če dominirati sljedečih par godina i tko to prihvati imati če i dobre rezultate a tko ne crvati ce poput ostalih velikana milana i drugih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije