Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUBITAK ZA TURNIR

Serena Williams zbog ozljede propušta Australian Open: Bila je to teška odluka...

08.12.2021.
u 23:45

- Nedostajat će mi navijači, ali sam uzbuđena što ću se vratiti i igrati na najvišoj razini.

Američka tenisačica 40-godišnja Serena Williams, koja ima 23 Grand Slam naslova, propustit će Australian Open sljedeći savjet svog liječničkog tima, objavljeno je na internetskom portalu Australian Opena.

- Iako je to teška odluka, ali fizički nisam na nivou kako bi se mogla natjecati. Na temelju savjeta mog liječničkog tima odlučila sam se povući sa Australian Opena. Melbourne je jedan od mojih najdražih gradova i svake godine mi je bilo drago igrati na Australian Openu. Nedostajat će mi navijači, ali sam uzbuđena što ću se vratiti i igrati na najvišoj razini - izjavila je Serena Williams, koja je osvojila sedam naslova na Australian Openu, a zadnji puta je slavila 2017.

Ona iza sebe ima sezonu obilježenu ozljedama i nije igrala od prvog kola Wimbledona, kada je ozlijedila stražnju ložu.

Komentara 1

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
05:32 09.12.2021.

Williamsova,ne propusta Austarlian-Open,zbog ozlijeda,nego ni je se htjela vakcinisati,ali mora se o tom cutati,jer ona dolazi iz Amerike,ni je ona iz Srbije kao Djokovic,pa da je novinari razapinju........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije