Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA

Serena Williams: Šarapova je pokazala hrabrost

Willams - Šarapova
Reuters/PIXSELL
08.03.2016.
u 22:17

'Napravila sam veliku pogrešku, iznevjerila sam svoje navijače i svoj sport. Znam da ću snositi posljedice, ali ne želim završiti svoju karijeru na ovakav način.'

Najbolja tenisačica svijeta Serena Williams priznala je kako je bila šokirana kada je čula za pozitivan dopinški test Marije Šarapove, ali je i pohvalila Ruskinju jer je prihvatila odgovornost i pokazala hrabrost.

"Marija je preuzela odgovornost i time je pokazala veliku hrabrost, pokazala je srce", kazala je Serena Williams novinarima u New Yorku uoči revijalnog susreta u Madison Square Gardenu s Dankinjom Carolinom Wozniacki.

"Nadam se najboljem za Šarapovu," dodala je prva tenisačica svijeta i osvajačica 21 Grand Slama.

Proslavljena ruska tenisačica je na konferenciji za medije u Los Angelesu objavila kako je bila pozitivna na dopinškoj kontroli tijekom ovogodišnjeg Australian Opena igranog u siječnju u Melbourneu. Šarapova, koja je u Melbourneu izgubila u četvrtfinalu upravo od Serene Williams, izjavila je kako je pismenim putem obaviještena o pozitivnom nalazu na supstancu meldonium.

"Napravila sam veliku pogrešku, iznevjerila sam svoje navijače i svoj sport. Znam da ću snositi posljedice, ali ne želim završiti svoju karijeru na ovakav način. Stvarno se nadam kako ću dobiti novu priliku za igranje tenisa, igre koju toliko volim", rekla je Šarapova.

Peterostruka pobjednica Grand Slam turnira izjavila je kako nije pozornije proučila novu listu zabranjenih supstanci koju je Svjetska anti-dopinška agencija (WADA) objavila u prosincu prošle godine.

>> Šarapova šokirala teniski svijet: Pala sam na doping-testu i preuzimam svu odgovornost

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije