Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVO NAJBOLJA

Serena Williams dominantno stigla do šeste titule na US Openu

Serena Williams
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
08.09.2014.
u 08:37

Slavila je protiv Dankinje Caroline Wozniacki s uvjerljivih 6:3, 6:3.

Serena Williams je osvajanjem US Opena potvrdila da je najbolja tenisačica svijeta. Svladala je u finalu Dankinju Caroline Wozniacki s uvjerljivih 6:3, 6:3 te tako stigla do treće uzastopne, i šeste ukupno, titule u New Yorku.

Po prvi put je osvajala turnir davne 1999. godine, kad je imala svega 18, a dominira i s nepune 33. Drugačije se to ne može nazvati jer dominacija se mogla vidjeti u susretu s Wozniacki, koja je izgubila svoje drugo veliko finale u karijeri i još uvijek čeka Grand Slam naslov.

Već od prvog trenutka meča Serena se postavila moćnije, snažnije i uvjerljivije. Nije dopustila protivnici da dođe do zraka i slavila je sa 6:3 u prvom, da bi u drugom setu ponovila takvu igru i ponovno slavila sa 6:3.

Time ne samo da je stigla do šeste titule na US Openu nego i 18. Grand Slam titule u karijeri, čime se izjednačila s Chris Evert i Martinom Navratilovom, a više ima samo Steffi Graf, 22 na kontu.

>> Serena pogodila više asova od Nadala, Đokovića i Federera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije